Integritetspolicy

Användarvillkor

Allmänt

Denna webbplats, svenskatextilkonstnarer.se ägs och drivs av Svenska Textilkonstnärer,  Org.nr: 802422-0058.
Genom att besöka eller använda denna webbplats godkänner du dessa användarvillkor och vår integritetspolicy. Om du inte godkänner dessa användarvillkor och vår integritetspolicy bör du inte använda denna webbplats.

Upphovsrätt

Alla konstverk på svenskatextilkonstnarer.se skyddas av upphovsrätt enligt Upphovsrättslagen (SFS 1960:729). Skyddet innebär att konstverken inte får återges eller tillgängliggöras för allmänheten utan tillstånd från rättighetshavaren.

Integritetspolicy

Svenska Textilkonstnärer samlar inte in på några uppgifter om våra besökare och genom att godkänna vår policy när du besöker hemsidan så accepterar du samtidigt våra allmänna villkor.

LÄNKAR

Sidan kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna integritetspolicy gäller enbart sidan. När du länkas till en annan webbplats bör du läsa den personuppgiftspolicy som gäller för sidan. Notera att Svenska Textilkonstnärer inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.

ÄNDRINGAR I INTEGRITETSPOLICY

Svenska Textilkonstnärer förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden. De eventuella ändringarna är nödvändiga för att åtgärderna stöder sig eller för att uppfylla nya juridiska eller tekniska krav. Alla ändringar av Integritetspolicy kommer att publiceras på svenskatextilkonstnarer.se

SMÅKAKOR

En kaka (cookie) är en liten textfil som ber om tillstånd att sparas på din dator. När du ger detta tillstånd sparas filer och hjälper till att analysera webbtrafik och besök på webbplatsen. Kakor gör det möjligt att anpassa webbplatsen efter dina behov genom att samla in och komma ihåg information om vad du föredrar och inte föredrar.

Vi använder trafikloggskakor för att identifiera vilka sidor som används. Detta hjälper oss att analysera trafik till webbplatsen, förbättra den och anpassa den till kundernas behov och önskemål. Vi använder endast denna information för statistisk analys och sedan raderas information från vårt system.

Med hjälp av kakor får vi en uppfattning om vilka sidor du finner användbara, vilket hjälper oss att förbättra webbplatsen. En kaka ger oss inte tillgång till din dator eller någon annan information än den du väljer att dela med dig.  Du väljer själv om du vill ta emot eller tacka nej till kakor. De flesta webbläsare accepterar automatiskt kakor, men om du vill kan du ställa in din webbläsare för att avböja kakor. Detta kan dock hindra dig från att dra full nytta av webbplatsen.

Följ @svenska_textilkonstnarer på Instagram

Med vänliga hälsningar
Annika Andersson/Mia Persson
webbansvariga, svenskatextilkonstnarer.se

Genom att besöka eller använda denna webbplats godkänner du dessa användarvillkor och vår integritetspolicy. Om du inte godkänner dessa användarvillkor och vår integritetspolicy bör du inte använda denna webbplats.  Mer info

Rulla till toppen